Hvad for noget golftøj skal man have på?

Hvad for noget golftøj skal man have på?

Golftøj skal være funktionelt 👍

Golftøj har udviklet sig meget over tiden, selvom det design-mæssigt stadig må siges at være meget traditionelt og tit meget klassisk.

Der er stadig mange klubber der har en ”dress-code” og det kan klart anbefales at checke klubbens regler ud – inden man møder op, for lige at være på den sikre side.

Men som ofte er det nok at bruge sin sunde fornuft og klæde sig fornuftigt, så man er klar til at spille og bevæge sig så hensigtsmæssigt som muligt.  Pæne bukser, shorts, nederdel og en polo-shirt, skulle nok få dig til at ”blende” ind alle steder 😉

Tænk på, at bolden ikke altid følger den lige vej frem ad banen. Ofte skal man lede mellem træer og i sumpede områder tæt ved søer og vandløb og golf spilles desuden i al slags vejr – så derfor er det nødvendigt at være fornuftigt klædt på og forberedt på lidt af hvert. Det kan være rigtig hensigtsmæssigt at have mange lag på, så man kan tage tøj af og på efter behov og husk regntøj – selv på en dejlig sommerdag kan der komme en pludselig regnbyge.

Vær forberedt - så du har forskelligt golftøj med hvis vejret skifter!

Faktisk tog det mig lang tid at lære hvad fornuftigt, funktionelt tøj til golf er – jeg er ikke en typisk ”outdoor” person, men jeg har lært at sætte stor pris på at have en del forskelligt golftøj, så man er dækket godt ind under forskellige vejrforhold.

Selvfølgelig kan golf godt spilles i almindeligt tøj, men når man først har prøvet noget tøj, som er lavet til golf, så bliver man hurtig afhængig af ”funktions-beklædning”, der føles rart at have på. Det er tit lavet i noget særligt materiale, der passer til de bevægelser man laver i golf. Desuden er materialerne så avancerede at de tilpasser sig kroppens temperatur, så man hele tiden føler sig tilpas - hverken for varm eller for kold.

  1. Sådan kommer du let i gang med golf
  2. Find et sted med introforløb
  3. Hvad udstyr skal man have?
  4. Hvad skal med i bag’en?
  5. Småting der er uundværlige på runden