Sådan kommer du let i gang med golf

Sådan kommer du let i gang med golf

På med golfhandsken - og i gang med golf ⛳️

særlig peptalk til kvinderne 😉

Der er klart flere mænd end kvinder der spiller golf, så derfor kan det være lidt sværere at være nybegynder kvinde – det hele kan føles meget overvældende i starten, især når man ser de meget langt slående mænd, der ofte fylder op på træningsbanen.

Mænd har helt klart en fysisk fordel i starten, men det skal man nu ikke lade sig slå ud af som kvinde. Alle skal jo starte et sted og særligt nu, er der en stigende opmærksomhed i klubberne, på at få langt flere kvinder ind. For det giver bare et bedre klubmiljø, når der både er mange mænd og kvinder der spiller.

Ud på træningsbanen - det er der man kan forbedre sig!

Så; på med golfhandsken og lad dig ikke skræmme af et par skæverter. Det kan godt føles ubehageligt at stå som Bambi på glat-is i starten, men det er en del at gamet, at man ser på hinandens sving – så man skal bare lære at slappe af og koncentrere sig om sit eget spil og trøste sig med, at al begyndelse er svær og huske på, at vi har alle sammen har været der 😀

Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort. Men tænk på det, som din personlige udviklingsrejse. Noget som du gør for dig selv. En ny, spændende aktivitet, som du vil lære og blive bedre til og som løbende vil udfordre og stimulere dig - både fysisk og psykisk. Nyd hvordan du bliver udfordret og lær dig selv bedre at kende på rejsen.

… og så skal man også huske at være lidt stolt af dig selv. For bare det at møde op til den første træning er en go’ start – nu skal ens golfreje til at begynde og den vil helt sikkert blive fyldt med mange op og nedture – udfordringer og belønninger. Men heldigvis er belønningerne i overtal – for eller spillede vi jo ikke. Så glæd dig til at starte og få mange gode golfoplevelser i årene der kommer!

Følg disse trin for en god opstart:

  1. Find et sted med introforløb
  2. Hvad udstyr skal man have?
  3. Hvilket tøj skal jeg have på?
  4. Hvad skal med i bag’en?
  5. Småting der er uundværlige på runden

Nu er du klar til din første runde 😀