Design og kvalitet

 Hos GolfLIVING er det vigtig, at design og kvalitet går hånd i hånd. Derfor går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten, men har valgt en producent, som har arbejdet med læder i generationer og varetager hele værdikæden fra sourcing af råskind, forarbejdning af færdigt læder til syning af forskellige slags sportshandsker.

Handskerne bliver produceret i Yogyakarta i Indonesien - et stort område, der har specialiseret sig i forarbejdning af skind og kendt i hele verden for sin høje læderkvalitet. Her ligger også Indonesiens læderakademi og research-center som uddanner størsteparten af arbejderne.

Læderet er et naturligt biprodukt fra fødevareindustrien og i Indonesien, der står for over 90% af alle får i sydøst Asien, består størsteparten af deres måltider af kylling eller får og der er derfor en stor lokal sourcing.
Det er firmaets mission, at der bliver værnet om de håndværksmæssige traditioner og kvalitetskravene er høje – firmaets motto er:

Quality is a feeling – because we know that things well done are the foundation of everything else!

Alle handsker er klippet ud at eet stykke læder og håndsyet i forskellige delprocesser – og selvom firmaet er stort, har der også været plads til GolfLIVING’s lille, eksklusive produktsortiment :-)

Vi har diskuteret kvaliteter, design, farver og det helt perfekte fit – for vores golfhandsker skal være præcis så lækre, som det de professionelle spiller med, men vi ville også gerne gøre dem lidt mere smarte!

Så i samarbejde er vi kommet frem til en handske, der har alle de gode egenskaber fra Cabretta læderet - forenet med et design, der tilgodeser et perfekt fit og så ovenikøbet med lækre detaljer, der kan være med til at give lidt mere personlighed og god energi til golfrunden!