Størrelsesguide - find den rigtige golfhandske!

 Hvorfor er golfhandsken så vigtig?
Handsken skal først og fremmest sikre, at du får et perfekt grip - og kan holde godt fast om dine køller eller jern

Hvis dine hænder bliver bare lidt svedige (og det sker nemt!), så risikerer du at køllen glider rundt i hånden på dig og du slår ikke præcist nok på bolden. Derfor giver det god mening at ofre lidt ekstra ressourcer på at finde en handske, der faktisk hjælper dig på runden og passer dig perfekt!

Hvordan finder jeg så den rigtige størrelse?
En golfhandske skal sidde tæt, men ikke være for stram. Spidserne på dine fingre skal bare røre spidserne på handskerne og sidde tæt omkring hver finger. Desuden skal handskens læder smyge sig over din håndflade og bagsiden af ​​din hånd. Man plejer at sige, at handsken skal føles som et ekstra lag skind – blødt og elastisk præcis som din egen hud!

Handsken vil også udvide sig en smule, når du begynder at bruge den – så vælg altid en handske som fra starten føles lidt ”tight”.
Så det er størrelsen på din hånd - din hånds bredde og fingrenes længde, der afgør hvilken størrelse du skal vælge.

Start med at måle din hånd:
Som en start tilbyder vi kun handsker til venstre hånd, da langt de fleste spiller med højre hånd. Så brug et målebånd og mål omkredsen af din venstre håndflade – der hvor hånden er bredest lige under dine knoer. 
Find herefter dit mål i tabellen herunder og se hvilken størrelse du skal have. Lander du mellem 2 størrelser, så vælg altid den mindste.

 

  Mål omkredsen af din hånd og aflæs i skemaet hvilken størrelse du skal vælge