Vær god ved din golfhandske 🧤

Sørg for at holde din handske så tør som muligt - både på runden og efter runden – en god ide er at spare din lækre skindhandske til netop runden og derfor varme op på rangen med andre handsker! 

100% Cabretta Læderhandsker har nogle naturlige olier, som lettere kan komme op til overfladen af handsken igen, hvis den ikke når at blive helt gennemblødt.

Derfor kan det være en super god idé at tage handsken af mellem hvert slag, eller have forskellige handsker med, så du kan skifte før din handske, bliver alt for fugtigt - på den måde kan du forlænge handskens gode egenskaber i længere tid! 

Du kan tænke i at have en handske til for9 og en anden på bag9 🧤👍

 Det er særligt i omskifteligt vejr, at handsken er mest udsat. Hvis det bare er en lille byge, så klarer din læderhandske fint det, men hvis der er udsigt til dagsregn, så er det bedst at skifte til rigtige regnvejrshandsker.

Derfor skal du efter en dejlig tur på golfbanen, hvor din handske er blevet fugtig af enten regn eller sved lægge den til at tørre – og nu ikke noget med at lægge den sammenkrøllet tilbage i bag’en 😉

Ta' den med ind og lad den tørre fladt ved sturetemperatur, men aldrig i direkte sol eller på radiatoren, der blot vil udtørre handsken og gøre den stiv.

Når handsken er helt tør, så tag den forsigtigt på, så den gendanner sin almindelige form og put den så i en plastpose, så den holder sig blød og smidig til næste gang 😀

Hvis handsken er blevet meget beskidt, så brug en fugtig klud og forsøg forsigtigt at få det værste jord og smuds af – gør den aldrig helt våd og brug ikke vaskemiddel af nogen slags, det vil gøre handsken stiv og ubehagelig at have på.

Når du ofre lidt tid på at pleje din handske under og efter runden, kan du have glæde af din lækre Cabretta skind handske i mange, mange runder 👍

læs her, hvornår det måske alligevel, er tid til en ny handske 🧤