Find den rigtige handske for dig!

Find den rigtige handske for dig!

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse?

En golfhandske skal sidde tæt, men ikke være for stram. Spidserne på dine fingre skal bare røre spidserne på handskerne og sidde tæt omkring hver finger. Desuden skal handskens læder smyge sig over din håndflade og bagsiden af ​​din hånd. Man plejer at sige, at handsken skal føles som et ekstra lag skind – blødt og elastisk præcis som din egen hud!

Handsken vil også udvide sig en smule, når du begynder at bruge den – så vælg altid en handske som fra starten føles lidt ”tight”.

Start med at måle din hånd:

Som en start tilbyder vi kun handsker til venstre hånd, da langt de fleste spiller med højre hånd. Så brug et målebånd og mål omkredsen af din håndflade – der hvor hånden er bredest lige under dine knoer, som vist på illustrationen.

Mål omkredsen af din hånd lige under knoerne.

Find herefter dit mål i tabellen herunder og ser hvilken størrelse du skal have. Lander du mellem 2 størrelser, så vælg altid den mindste.

Når du har målt omkredsen af din håndflade, kan du følge denne guide:   Mål omkredsen af din hånd og aflæs i skemaet, hvilken størrelse der passer perfekt til dig.