Følg disse inspirerende online trænere

Følg disse inspirerende online trænere

– og få gode golftips og god energi i dit feed ⛳️

Træning, træning, træning – der er ingen vej udenom. Det er de færreste golfspillere der kan lykkedes med en god golfrunde, uden at have brugt nogle timer på træningsbanen først. Langt de fleste får løbende hjælp og guidance af den lokale pro – men nogle gange, er det også godt at høre tingene på en lidt anden måde.

Så savner du lidt inspiration, så check de her online trænere ud – de har alle profiler på Instragram eller facebook og poster regelmæssigt øvelser eller do’s and dont’s, når det kommer til golf.  

Nedenstående 4 internationale trænere er vores favoritter for øjeblikket og skal nok få dig motiveret til at gribe udstyret og bruge lidt mere tid på træningsbanen 😀

Trillum Rose golfinstruktør

Trillium Rose er en certificeret golfinstruktør, som til dagligt er pro på Woodmont Country Club lidt udenfor Washington i USA.

Hun er rangeret som top 50 instruktør både af Golf Digest og LPGA og har arbejdet både med professionelle og begynder golfere. Hun har en uddannelse inden for motorik og psykologi – hvilket jo lyder helt ideelt, når man coacher golfspillere. Hun er stille og rolig og fremstår super behagelig og charmerende og så gør hun ikke golf sværere end det allerede er…

https://www.instagram.com/trillium_rose/

https://www.facebook.com/trillgolf

Mike Magg golfinstruktør

Mike Maggs er medejer og instruktør på Southern California Golf Academy og har en noget mere teknisk tilgang til golf. Hvis man ikke bliver forskrækket over alle de aspekter i golf - som kan gå galt, så får man virkelig gode øvelser og forklaringer på, hvordan man kan træne. Han har en meget systematisk måde at forklare problemerne på og viser meget tydeligt, hvor man kan sætte ind for at forbedre det.

https://www.instagram.com/maggsgolf/

Me and my golf - instruktører

Me and My golf er to charmerende fyre fra England, der med humor og god energi giver gode tips til hvordan du kan træne din golfteknik, men også din krop. De praler med, at de er verdens største online golf coaching platform og det forstår man jo godt – for de virker kompetente, nede på jorden og deres videoer virker ligetil, så man får lyst til at afprøve nogle af deres øvelser.

En klar anbefaling herfra 😀

https://www.instagram.com/meandmygolf/

https://www.facebook.com/meandmygolf

Cathy Kim golfinstruktør

Cathy Kim er aktiv på Instagram og lægger gode videoer ud med do’s and dont’s – det er super tydeligt i hendes videoer, hvad der ofte går galt og hun viser præcis og enkelt, hvordan man kan korrigere og få kontant feedback, på det man gør.

Cathy Kim er en yngre amerikansk træner, der både er medlem af PGA og LPGA og så er hun en aktiv spiller selv. Hun deler lige dele golfinstruktionsvideoer og sit private (golf) liv.

https://www.instagram.com/cathykimgolf

Rigtig god fornøjelse - håber du lykkes med mere træning 😀