Hvad er Cabretta læder?

Hvad er Cabretta læder?

Cabretta læder stammer fra får der gror hår i stedet for uld. Fårene lever i de bjergrige regioner i Indien, Kina og Afrika - men også i sydamerika kan man finde Cabretta gederne. Faktisk betyder "Cabretta" et hunfår på spansk/portugisisk og det regnes for at være det fineste, tynde læder.

Skindet er karakteriseret ved at være utrolig blødt og smidigt, fin i strukturen - men også fast og robust og derfor helt ideelt til golfhandsker.

Handsker produceret I Cabretta læder bliver typisk valgt af de professionelle golfspillere, da det smidige, taktile skind giver en perfekt kontakt med køllerne og lægger sig blødt og behageligt omkring hånden.

Der findes forskellige kvaliteter af Cabretta læder, hvilket hænger sammen med dyrets alder og hvor "hårdt" det har levet - f.eks er antallet af tornemærker eller angreb fra andre dyr med til at definere kvaliteten.

GolfLIVING’s handsker er i AA Cabretta læder og ikke langt fra top kvaliteten AAA og man kan nærmest ikke mærke forskel – kun på prisen er der forskel og du kan derfor få en topprofessionel handske fra GolfLIVING med alle de gode egenskaber fra Cabretta læderet - til en fornuftig pris!